Coaching

Inside Fitness helpt jou met het behalen van jou doel. Doormiddel van unieke schema´s.  Wij hebben al mensen geholpen hun fitness-, voedings- en gezondheidsdoelen te bereiken met onze effectieve plannen. Inside Fitness gaat verder dan alleen een schema maken maar coachen je ook op je Mindset en voeding. 

Voeding

Na onze persoonlijke intake krijg je van ons een voedingsplan. Hier kun je mee aan de slag en wij gaan jou helpen hier nieuwe gewoontes van te maken.
Dit is zeker geen dieet, diëten zijn lastig vol te houden en werken niet op de lange termijn. Bij Inside Fitness leer je hoe je een gezonde levensstijl aanleert en geven we je handvaten om dit de rest van je leven vol te houden. Met onze voedingsschema’s heb je voldoende vrijheid om zelf je favoriete producten te kiezen en zul je geen honger hebben.
Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, van binnen en buiten. Vandaar dat wij ook een orthomoleculaire aanpak hebben wat betreft voeding.
Dit houdt in dat we naar eventuele klachten kijken en daar gericht mee aan de slag gaan. Denk aan huidproblemen, heftige menstruatieklachten, maag- en darmproblemen ( opgeblazen buik, obstipatie, brandend maagzuur ), hoofdpijn, enz.
Ook als je geen klachten ervaart geven we je tips mee die je kunt toepassen, zoals bijvoorbeeld het combineren van voeding zodat dit elkaar versterkt maar ook wat je beter niet kunt combineren. Zo willen we iedereen helpen om zich fit en energiek te voelen!
Het woord ‘orthos’ komt uit het Grieks en betekent: juist, recht of gezond. ‘Moleculair’ verwijst naar de structuur van de moleculen. Samen betekent deze twee worden ‘juiste moleculen’.
Vanuit de orthomoleculaire voedingsleer kijken we hoe we het lichaam zo optimaal kunnen voeden om zo gezond mogelijk door het leven te gaan.

Click hier voor Consult