Personal Training

Laat Inside Fitness je helpen jouw doelen te bereiken

Personal training en Small group training

Naast coaching kun je bij ons ook terecht voor trainingen.
Sporten helpt je niet alleen bij het afvallen maar zorgt er ook voor dat je beter in je vel zit.

Aan de buitenkant en aan de binnenkant, door te trainen voel je je beter, fitter en krijg je meer energie. Maar net als met voedingsschema’s is het fijn als een trainingsschema ook op maat gemaakt is. Ook dat doen we bij Inside Fitness. Wij geven Small Group Trainingen, dit is een training met maximaal 8 personen, zo hebben we voldoende aandacht voor iedereen.

Tijdens deze trainingen zullen we HIIT oefeningen doen in circuitvorm.
Doordat we in kleine groepjes trainen kunnen we goed rekening houden met eventuele klachten of blessures. Deze training is voor zowel beginners als gevorderden uitdagend doordat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Train je liever alleen of samen met een maatje, dat kan natuurlijk ook!
Boek dan een personal training sessie. Deze trainingen zijn nog specifieker op maat gemaakt en rekening houdend met jouw doelen.

Key Benefits

  • Persoonlijke aandacht en aanpak
  • Op maat gemaakte schema´s
  • Fitter en vitaler worden met unieke HIIT sessies
  • Op gewicht blijven
  • Sporten helpt bij depressies

Wij helpen je bij het afvallen

Zou je graag willen afvallen of meer spiermassa willen? Dan kunnen wij jou helpen! Dit doen we door coaching op voeding, personal training en mindset.

Vitaliteit is belangrijk voor iedereen. Maar hoe word je nu precies vitaal?   We begeleiden je langzaam naar nieuwe gewoontes. Weten hoe het moet is immers nog simpel. Het daadwerkelijk doen is de uitdaging.

Ons doel is om jouw beter te laten voelen. Dit kun je o.a. doen door het volgen van onze afwisselende trainingen waar bewegen en plezier voorop staan.