Voeding

Inside Fitness helpt je met een gezond voedingspatroon

Na onze persoonlijke intake krijg je van ons een voedingsplan.  Dit is zeker geen dieet, diëten zijn lastig vol te houden en werken niet op de lange termijn.

Bij Inside Fitness leer je hoe je een gezonde levensstijl aanleert en geven we je handvaten om dit toe te passen. Met onze voedingsschema’s heb je voldoende vrijheid om zelf je favoriete producten te kiezen en zul je geen honger hebben.
Ook kun je alles makkelijk bijhouden in de Vytal app.

Het is belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, van binnen en buiten. Vandaar dat wij ook een orthomoleculaire benadering hebben.
Dit houdt in dat we naar eventuele klachten kijken en daar gericht mee aan de slag gaan. Denk aan huidproblemen, heftige menstruatieklachten, maag- en darmproblemen, opgeblazen buik, obstipatie, brandend maagzuur, hoofdpijn, enz.

Ook als je geen klachten ervaart geven we je tips mee die je eventueel kunt toepassen, zoals bijvoorbeeld het combineren van voeding zodat dit elkaar versterkt maar ook wat je beter niet kunt combineren. Zo willen we iedereen helpen om zich fit en energiek te voelen!

Het woord ‘orthos’ komt uit het Grieks en betekent: juist, recht of gezond. ‘Moleculair’ verwijst naar de structuur van de moleculen. Samen betekent deze twee woorden ‘juiste moleculen’.
Vanuit de orthomoleculaire voedingsleer kijken we hoe we het lichaam zo optimaal kunnen voeden om zo gezond mogelijk door het leven te gaan.

Groentes

Key Benefits

  • Afvallen en op gewicht blijven
  • Online & offline contact
  • Voeding Advies & Suppletie
  • Vitaler en fitter voelen
  • Gratis toegang tot de Vytal app

Bij Inside Fitness geven we voedingadvies met een orthomoleculaire benadering,

Voel je goed door het eten van de juiste voeding afgestemd op jouw behoeftes