Over Inside Fitness

Hoe het allemaal begon!

Beide trainen al flink wat jaartjes in de sportschool. Fitness is onze passie en alle aspecten die daarbij horen. Hier vanuit is ook het idee van Inside Fitness ontstaan. Mensen willen helpen bij het behalen van hun doelen, door zowel coaching te bieden op het gebied van voeding, training en mindset.

Wij kijken naar jou als persoon en welke plan binnen jouw huidige levensstijl past. Dit bespreken we samen en van daar uit maken wij een plan van aanpak. We beginnen met een intake en bespreken wat je doelen zijn, waar je eventueel tegenaan loopt en/of je klachten en blessures hebt.

Wij vinden het belangrijk dat je na dit traject zelfstandig verder kan en niet terugvalt in oude gewoontes. Onze coaching is zowel online als offline. Mocht je het fijn vinden om alleen online contact te hebben kan dit uiteraard ook.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, coaching op een toegankelijke manier en een orthomoleculaire aanpak.
Ook kun je bij ons een EMB bloedtest laten doen om te zien hoe het gesteld is met je gezondheid. Of misschien ervaar je wel klachten en kunnen we door middel van een EMB bloedtest zien wat de oorzaak daarvan is. Hier hebben we ook een apart begeleidingstraject voor.

Ook tijdens onze small group trainingen houden we rekening met ieders eigen doel. Wij nemen graag de tijd om jou de juiste begeleiding te bieden om je beter te laten voelen, vandaar ook onze slogan “Feel Better”. Daarnaast ondersteunen we je bij het maken en behouden van nieuwe gewoontes en leren je ook waarom. Onze visie is er om mensen te helpen bij het behalen van hun doelen. Vandaar dat we ook de naam Inside-Fitness hebben bedacht. Wij willen dat je eerst gaat werken vanuit je zelf om vervolgens je beter te laten voelen naar buiten toe.

Wil jij graag veranderen door middel van sporten en je wilt graag gecoacht worden door professionals, dan kunnen wij jou helpen. Wij zijn er voor jou als coach en helpen je met voeding, techniek en mindset. Wij nemen de tijd om antwoord te geven op al jouw vragen en steunen je in het proces. Elke week hebben we contact, op een vaste dag in de week en kun je al je vragen stellen, je krijgt feedback en we bespreken hoe je steeds een stapje verder komt. Daarnaast zijn wij op andere dagen ook bereikbaar voor dringende vragen.

Wat wij belangrijk vinden